Skip to Content

Van 17 t/m 19 mei vindt in Rotterdam Ahoy dé Europese vakbeurs voor breakbulk, project cargo en heavy lift plaats. De beurs verwacht bezoek van professionals uit meer dan 120 landen. Port of Moerdijk is van de partij met een eigen stand: in Hal 2, standnummer B3. Behalve om te netwerken is Breakbulk Europe interessant vanwege het uitgebreide kennisprogramma. Lees verder en breng ons en het RPPC Paviljoen zeker een bezoek. 

Moerdijk is de meest inland gelegen zeehaven van Nederland en biedt maar liefst vijf modaliteiten (shortsea, binnenvaart, trein, road en buisleidingen) om al uw transport snel en congestievrij te verwerken. Moerdijk is het knooppunt voor duurzame Europese toegevoegde waarde in logistiek en circulaire chemie in de Vlaams Nederlandse delta. Zoekt u naar mogelijkheden om (meer) breakbulk te doen via de haven van Moerdijk, we brengen u graag in contact met de juiste partijen. 

Samen met meer dan 25 deelnemende bedrijven aan het RPPC Paviljoen is Havenbedrijf Moerdijk van de partij met een eigen stand in Hal 2, standnummer B3. U ontvangt 25% korting op de toegangsprijs met deze code: BBEU2210235. 

We kijken ernaar uit om u te zien!

#ConnectingYou #Breakbulk #Rotterdam #Ahoy #PortofMoerdijk

Ook interessant