Skip to Content

Vanwege vertrek van onze collega zoeken we per direct een enthousiaste zelfstandige Secretarieel administratief medewerker voor de Havendienst van Havenbedrijf Moerdijk voor 32-36 uur per week.

Port of Moerdijk is de vierde zeehaven van nationaal belang en tweede containerhaven van Nederland. Het is de tweede economische motor van de provincie Noord-Brabant en belangrijk voor de regio.

Wat ga je doen als secretarieel administratief medewerker?

In deze veelzijdige functie ben je onderdeel van onze afdeling Veiligheid en Havenmeester. Deze afdeling werkt aan een veilig haven- en industrieterrein. Bij een noodsituatie speelt deze afdeling ook een grote rol. Bovendien worden hier alle schepen die binnenkomen en weggaan geregistreerd.

Je ondersteunt de programmamanager veiligheid/havenmeester, die ook de leidinggevende van de afdeling is. Je beheert zijn agenda, schrijft brieven en inkooporders, plant vergaderingen en maakt notulen van vergaderingen met de politie, gemeente, brandweer en lokale bedrijven. 

Samen met een collega zorg je voor de administratieve afhandeling van de scheepvaart. Je registreert gegevens van schepen in het havenmanagementsysteem en zorgt ervoor dat de administratie de juiste gegevens heeft voor facturatie. Je staat schippers en andere partijen te woord via de telefoon of marifoon.

Wat vragen wij?

  • In deze functie zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Je moet goed Nederlands kunnen spreken en schrijven, en ook goed Engels en Duits kunnen praten.
  • Je hebt minimaal een VMBO-diploma, bij voorkeur in een secretarieel administratieve richting.
  • Je bent servicegericht, werkt nauwkeurig, bent proactief en hebt kennis van de nautische wereld of wilt hier meer over leren.
  • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen taken.

Omdat het kantoor niet makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar is, heb je eigen vervoer nodig.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende werkplek waar elke dag anders is en veel mensen elkaar ontmoeten. Er wordt hard gewerkt, maar we vinden een goede balans tussen werk en privéleven belangrijk. Je krijgt veel ruimte om je werk en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

Het bruto fulltime maandsalaris op basis van 36 uur ligt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 2.497,- en € 3.624,-. We bieden ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, maar we willen graag een lange samenwerking aangaan.

 

Wie zijn wij en wat doen wij?

Havenbedrijf Moerdijk is een compacte organisatie waar zo'n 35 professionals de regie voeren over wat leeft en speelt in het haven- en industriegebied 'Port of Moerdijk'. Een gebied dat continu in ontwikkeling is met veel stakeholders en hun verschillende belangen.

Er wordt niet alleen gewerkt aan de uitdagingen van vandaag, maar we kijken vooruit naar de (verre) toekomst. Hoe vindt transport over 25 jaar plaats en wat betekent dat dan voor onze infrastructuur? Innovatief en duurzaam bouwen we aan de vierde zeehaven van nationaal belang en tweede containerhaven van Nederland.  

Wil jij ook bijdragen aan het succes van de tweede economische motor van Brabant?

Reageer nu!

Presenteer jezelf aan ons en overtuig ons dat jij de enthousiaste collega bent die ons team komt versterken.

Stuur je motivatiebrief en CV voor 5 augustus naar Marieke Hommel: m.hommel@portofmoerdijk.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.