Skip to Content

Vandaag zou traditiegetrouw onze Nieuwjaarsreceptie zijn. Wat vinden we het jammer dat we u dit jaar niet persoonlijk mogen begroeten. Samen klinken op het nieuwe jaar. 

2020, een bewogen jaar. Voor velen leken er twee werelden te zijn. Waarin je aan de ene kant werd geconfronteerd met de narigheid van het coronavirus. In de krant of soms heel dichtbij. Uitgestorven snelwegen en lege straten. Aan de andere kant was er een wereld die ‘gewoon’ doordraaide. Een haven die ook successen boekte en klanten die tevreden terugkijken. Positieve samenwerkingen en medewerkers die desondanks hun werk konden blijven doen.

Dit jaaroverzicht van de haven willen we u niet onthouden. Binnen afzienbare tijd zullen we deze in de vorm van een video naar onze contacten sturen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
 
Graag wil ik u, zij het minder persoonlijk, namens alle medewerkers van het havenbedrijf een heel goed, gezond en vooral positief jaar wensen. Een jaar waarin de haven met al haar partners verder mag floreren en we samen terugkeren naar het oude normaal.

Ferdinand van den Oever
Directeur Havenbedrijf Moerdijk

Ook interessant