Skip to Content

Port of Moerdijk is dé plek om ambities waar te maken. Gezien de strategische ligging, hoogwaardige bedrijvigheid en multimodale logistieke opties is het een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven in logistiek, chemie, industrie en meer.

Kaart Clusters Port Of Moerdijk 2022

Vestigen in Moerdijk

Port of Moerdijk biedt ruimte aan diverse bedrijvigheid: Logistiek Park Moerdijk (LPM), Industrial Park Moerdijk (IPM), Tradepark, Seaport en Ecopark. Ook zijn er kantoorlocaties aan de Plaza en Servicepoint West. Het verkennen van vestigingsmogelijkheden is altijd maatwerk. Benieuwd naar de beschikbare locaties, oppervlakte en faciliteiten?

15 07 Moerdijk (50)

Werken in Moerdijk

Port of Moerdijk is een bruisend knooppunt van logistiek, industrie en chemie. Daarmee biedt Port of Moerdijk veel werkgelegenheid voor de regio. Zo zorgt Port of Moerdijk voor meer dan 10.000 directe banen en indirect voor nog eens 9.000 banen. Ook werken in of bij de haven? Bekijk de vacatures van het havenbedrijf. 

Wij geloven in maatwerk en elkaar versterken. Wil je je vestigen, dan kijken we samen naar de beste locatie.

Zonnepark Port Of Moerdijk

Duurzame ambities in Moerdijk

Ontwikkeling en groei zijn alleen mogelijk als dat in balans gebeurt met de omgeving. Dat besef wordt in Moerdijk breed gedeeld, juist ook door het bedrijfsleven. Samen ondernemen we acties om de ecologische voetafdruk te verkleinen en overlast te beperken. Het havenbedrijf werkt samen met ondernemers, overheden en anderen om duurzame doelstellingen te realiseren. Op deze manier ontwikkelt Port of Moerdijk zich tot een van de duurzaamste havens van Europa. 

Interessant nieuws