Skip to Content
Rondgang Event QHSE Platform

KAM-Platform wordt QHSE Platform Moerdijk - Kennisdelen en verbinden

Op donderdag 3 oktober organiseert BMD Advies voor Port of Moerdijk een QHSE-event met diverse workshops en rondleidingen vanuit het havenbedrijf. Tijdens het event staan we stil bij de naamsverandering én de kracht van het QHSE-Platform - kennisdelen en verbinden.

Samenwerking BMD Advies + stakeholders

In samenwerking met een aantal stakeholders zoals de Veiligheidsregio, de gemeente en Havenbedrijf Moerdijk verzorgt BMD Advies we een gevarieerd programma met diverse workshops en rondleidingen. 

Programma

Het programma duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Er is tussen de onderdelen van het programma, tijdens de lunch en de borrel volop de gelegenheid om met elkaar te netwerken. Het definitieve programma en de bekendmaking van de medewerking van de diverse stakeholders wordt t.z.t. bekendgemaakt.

Save the date en meld je aan!

Blok de datum in je agenda en meld je aan voor het QHSE-event op 3 oktober! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aniek.dobbelsteen@bmdzuid.nl. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. Neem vrijblijvend een QHSE-collega mee naar het event om kennis te maken met het QHSE-platform. Wacht niet te lang met aanmelden en zorg dat je erbij bent. We kijken ernaar uit om je op 3 oktober 2024 te ontvangen in Moerdijk!