Skip to Content

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken we per direct een Projectondersteuner Infrastructuur & Beheer voor 32-36 uur.

Klanten verbinden met de wereld. Passie voor publieke ruimte. Maar ook voor scheepvaart en industrie. Met 15.000 schepen per jaar, 420 veelal grotere ondernemingen en directe of indirecte werkgelegenheid voor zo’n 19.000 mensen zijn we regionaal én landelijk een economische motor van formaat! Innovatie en duurzaamheid. Samen verder bouwen aan het knooppunt van duurzame logistiek en chemie in Europa. Dát is wat de medewerkers van Port of Moerdijk elke dag weer drijft.

Wat ga je doen als projectondersteuner?

Je bent binnen de afdeling Infrastructuur & Beheer de ondersteunende kracht die zorgt voor voortgang en inhoudelijke bewaking van de uitvoering van diverse infrastructurele, cultuur- en civieltechnische projecten in het haven- en industriegebied. Dit kunnen studie- of ontwikkelprojecten zijn, maar bovenal uitvoeringsprojecten (nieuwe aanleg, reconstructie of groot onderhoud).

Vanuit je betrokkenheid vanaf het eerste idee tot en met de oplevering lever je een belangrijk aandeel in een succesvolle uitvoering van onze projecten. Dit kunnen zijn voorstellen aan ons managementteam, maar ook een projectplan of een meer inhoudelijke werkbeschrijving van een project. Je komt in contact met veel externe partijen, zoals advies- en ingenieursbureaus, contractors en serviceproviders. Met het uitvoeren van project-, contract- en risicomanagement heb jij een belangrijke rol in de voorbereiding, voortgang en de inhoudelijke bewaking van de uitbestede werken. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het projectdossier en medeverantwoordelijk voor de projectbeheersing. Je bewaakt en toetst periodiek planning, budget, kwaliteit en risico’s en adviseert hierover met bijvoorbeeld voortgangsrapportages, reviews en kostencalculaties.

Je werkt nauw samen met onze projectleiders, adviseur assetmanagement, adviseur maintenance management, GEO informatiebeheerder en de manager Infrastructuur en Beheer van Havenbedrijf Moerdijk.

Wie zoeken wij?

Je bent een communicatief persoon die resultaat- en doelgericht te werk gaat. Je werkt nauwkeurig en gaat voor kwaliteit. Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken en denkt mee met het team. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend en hebt een groot zelfsturend vermogen.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau (meerdere richtingen denkbaar)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Het is voor ons een pre als je VCA VOL in je bezit hebt
  • Affiniteit met duurzaamheid en circulariteit
  • Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een gedreven en enthousiast team waar hard wordt gewerkt, maar ook oog is voor de balans tussen werk- en privéleven. De mogelijkheid bestaat om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Er wordt sterk gestuurd op inhoud en resultaat, maar je krijgt veel ruimte en mogelijkheden om zelf invulling te geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een laptop worden ter beschikking gesteld. Het havenbedrijf kent flexibele werktijden, aan- en verkoop van verlofuren en opbouw van een goed pensioen (ABP).

Het maandsalaris salaris zit, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de € 3.467,- en € 5.033,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Dit wordt aangevuld met 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering.

In eerste instantie is er sprake van een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden is er de intentie om het dienstverband daarna te verlengen.

Wil jij ook bijdragen aan het succes van de tweede economische motor van Brabant?

Reageer nu!

Denk jij bij ons het verschil te kunnen maken? Solliciteer dan direct!

Stuur je CV en motivatie voor 15 januari naar Marieke Hommel, HR adviseur: m.hommel@portofmoerdijk.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Marieke Hommel, HRM adviseur, via 06-20016941. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Henk Schakenraad, programmamanager infrastructuur, via 06-27061611.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.